Bijonse i Džej Z žive odvojeno
Bijonse i Džej Zi

Priča se

Bijonse i Džej Z žive odvojeno

Džej Z, Bijonse, koncertni menadžer Live Nation i HBO i najmanje četiri advokata, bili su na hitnom sastanku prošlog četvrtka kako bi raspravljali o "braku koji propada".

Barem tako tvrdi Page Six, koji ne odustaje od izvještavanja o kraju odnosa najslavnijeg para muzičke industrije. 

I dok su svi htjeli da naprave zajedničku izjavu za medije, Džej i Bijonse su odbili: jer se nijesu mogli složiti oko onoga što bi trebalo da kažu. Razlog ovom navodnom sastanku bilo je, piše tabloid, činjenica da bi 100 milionska zajednička turneja On the Run mogla da bude otkazana prije finala.

"Ovo možda ne stigne do San Franciska. Definitnivno nijesam siguran da će doći do Pariza", kazao je neimenovani izvor. San Francisko je na rasporedu ovog ponedjeljka, a finale u Parizu zakazano za septembar.

"Na turneji su im se pridružili advokati koji su tamo kako bi im pomogli da održe ovo sve još neko vrijeme i izglade stvari", dodao je isti izvor. 

Procjenjuje se da su zajedno vrijedni više od 850 miliona dolara. Izvor je kazao da se ne zna kako će izgledati podjela: "Koliko znam, ne postoji predbračni ugovor", zaključio je.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.