Teško povrijeđena Slađana Milošević
Slađana Milošević

Kraljica jugoslovenske rok muzike

Teško povrijeđena Slađana Milošević

Pjevačica Slađana Milošević je u noći između petka i subote prilikom pada zadobila teške povrede grudne kosti, zglobova, šake, a nagnječeni su joj i unutrašnji organi.

Tim povodom se oglasio i njen PR tim, u čijem se saopštenju navodi da je nekadašnja kraljica jugoslovenske rok muzike ugruvana i u modricama, sa bratom Goranom Milošević, otišla u najbližu bolnicu, ali su ljekari, navodno, odbili da joj pruže pomoć, pa je morala da se obrati osoblju jedne privatne klinike.

Međutim, nije navedeno kako je kontroverzna umjetnica pala i na koji način je zadobila povrede po tijelu, pišu Novosti.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.