Nikolina Pišek na meti neprijatelja
Nikolina Pišek

Voditeljka preživljava pravu dramu

Nikolina Pišek na meti neprijatelja

Voditeljka Nikolina Pišek, koja je u petom mjesecu trudnoće sa Vidojem Ristovićem, na meti je neprijatelja, kako iz Srbije, tako i iz Hrvatske. Oni je optužuju da nije brižna majka prema starijoj ćerki Hani, što je voditeljku veoma uznemirilo, prenosi portal Alo.

Nakon što je na Fejsbuk postavila fotografije sa stomačićem, Nikolinu je sačekala salva uvreda njenih virtuelnih prijatelja.

- Gdje ti je dijete, brižna majko? - pitala je jedna starija gospođa, što je voditeljku iznerviralo, pa joj je odgovorila:
- Jedno u meni, drugo sa mnom, prebrižna Milodarka, beri svoju brigu, ženo, i meti svoj prag. Da imaš iole obraza, ne bi se skrivala iza lažnog imena. Ako je to tvoje pravo ime, oprosti, moje saučešće.
Mnogi su joj poručili da se vrati u lijepu njihovu, aludirajući da treba da napusti Srbiju i vrati se u Hrvatsku ne birajući riječi kojima će je počastiti.
- Lako je biti sponzoruša i dati svoje du*e pod kiriju - samo je jedan od nepristojnih komentara koje je ostavio jedan od muškaraca na njenom profilu.
Iako se Nikolina više nije oglašavala, vjerovatno vođena poukom „da se ne spušta se na njihov nivo“, salve uvreda su se nastavile.
Podsjećanja radi, Nikolinina ćerka iz prvog braka, koja ima 16 godina, školuje se i živi u Zagrebu, a Nikolina koristi svaku slobodnu priliku da je posjeti ili pozove u Beograd.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.