Ovo su ponosne vlasnice najljepših prirodnih usana
Andželina Džoli

Pogledajte

Ovo su ponosne vlasnice najljepših prirodnih usana

U današnje vrijeme, svako može da ima napućene usne, a mnoge dame pretjeruju u tome. Ipak, ove poznate dame su rođene sa punim i poželjnim usnama. Pogledajte koje to zvijezde imaju prirodno prelijepe usne.

EVA MENDES

Latino ljepotica i uskoro mama poznata je po svojoj ljepoti i prirodno izraženim punim usnama.

ADRIANA LIMA

"Viktorija sikret" anđeo i bivša "srpska snajka" Adriana Lima ima prirodno pune usne koje savršeno idu uz njeno lice.

ŠERIL KOL

Šeril Kol je mnogo puta proglašavana za najljepšu ženu na svijetu, a često je ističu i kao damu sa najsavršenijim crtama lica.

DŽESIKA ALBA

Džesika Alba se već godinama ne mijenja i za nju kao da je vrijeme stalo. Njene prelijepe usne i krupne oči su definitivno prvo što primijetite na ovoj latino zvijezdi.

DŽESIKA BIL

Supruga Džastina Timberlejka i popularna glumica uvijek je očaravala svojim prirodno punim i nježnim usnama.

(ženablic)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.