Marijana: Nikada se neću vratiti Nemešu
Marijana i Nemeš

Kraj ljubavne romanse

Marijana: Nikada se neću vratiti Nemešu

Hrvatica Marijana Čvrljak, pobednica prvog regionalnog rijalitija „Veliki brat“, revoltirana različitim napisima i komentarima povodom raskida sa Nikolom Nemeševićem, odlučila je da progovori o svemu, naročito u knjizi koju piše.

- Svim pi*kicama koje nemaju svoje živote poručujem: „Da, uživala sam i osjećala sam se voljeno. Da, kraj je, je*i ga, ali ne bih se vratila bivšem, hvala, ne. Nije mi do para, moj izbor između lika s 5.000 eura mjesečno i studenta bio je očit. Mislila sam sve vrijeme na dijete, ona je ionako bila samo moja želja, ali to niko ne zna. Ostatak pročitajte u mojoj knjizi“ - rekla je Marijana.

Bijesna što mnogi njeni virtuelni prijatelji sebi daju za pravo da komentarišu stvari poput toga da je Nemeš nju iskoristio jer je osvojila 100.000 eura, da je zbog njega ostavila dobrog muža i napadaju je da joj tako i treba jer je bila sa Srbinom, ona je jasno poručila:
- Ako već toliko dangubite da još uvijek komentarišete mene ovako nebitnu, šta je s ratovima i krizama?
Podsjećanja radi, ona i Nemeš započeli su vezu prije tri godine uživo u kući u Košutnjaku, gdje su pred cijelim auditorijumom često imali seksualne odnose. Marijana je po izlasku ostavila muža, podijelila nagradu napola i posvetila se ćerki, ali i vezi sa Nemešom. Napustila je rodni Šibenik i preselila se u Zagreb, gdje je ubrzo potrošila sav novac. U aprilu ove godine, pojavile su se informacije o njihovom raskidu koje su oboje demantovali, da bi se prije nekoliko dana definitivno rastali, prenosi Alo.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.