Viki Miljković upisala sina u njemačku školu!
Viki Miljković

Obrazovanje sina joj je na prvom mjestu

Viki Miljković upisala sina u njemačku školu!

Nakon što je posljednjih nekoliko godina proveo u njemačkom vrtiću, Viki Miljković je svog sina jedinca Andreja upisala i u njemačku osnovnu školu.

Popularna folk pjevačica planira da posljednje dvije nedjelje avgusta provede u Njemačkoj jer će njen mališan boraviti u kampu gdje će se privikavati na nove drugare sa kojima će kasnije ići u školu. Za to vrijeme će njegova mama nastupati u ovoj zemlji.

- Moj suprug i ja smo nemački državljani pa je bilo logično i da sina upišemo u njemački vrtić, pa sada i u školu. Na ovaj korak smo se odlučili jer smo jako zadovoljni principima rada. Naravno, Andrej ne bi bio Andrej da svoje drugare iz obdaništa i predškole nije naučio da solidno govore srpski jezik, što nam je bilo jako simpatično - kaže Viki.

Folk pjevačica ističe da joj je obrazovanje sina na prvom mjestu i da je zbog toga donijela takvu odluku:

- Želimo samo da mu olakšamo buduću komunikaciju i da mu obezbijedimo bolje uslove za život. To je i prirodno, svako čini svom djetetu ono što misli da je najbolje - zaključila je Viki, prenosi Blic portal.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.