Cecu na koncertu u Modriči iznervirale mušice!
Ceca

Haos

Cecu na koncertu u Modriči iznervirale mušice!

Svetlana Ceca Ražnatović prije dvije noći je prvi put održala koncert u Modriči na stadionu Dr Milan Jelić. Iako je kiša prijetila da otkaže nastup srpske pjevačice, to se nije desilo pa je krcat stadion, koji prima više od 7.600 duša, u glas sa Cecom pjevao njene hitove.

Međutim,  balkanska zvijezda imala je malih problema dok je pjevala. Naime, zbog kiše su se na stadion na kojem je bio koncert sjatile mušice i ostali insekti, koji su je sve vrijeme ometali.

Iako su joj bubice zujale i letjele oko glave i upadale u usta, Ceca nije dozvolila da je to dekoncentriše, već je uspjela da napravi fenomenalnu atmosferu za nekoliko hiljada fanova.

Ipak, da joj je to predstavljalo veliki problem, i sama je priznala cijelom stadionu kada je na momenat vidno iznervirana rekla kako će bukvalno ``poludjeti`` od tolikih mušica, no nije se zbunila, pa je nastavila pjevati.

(ekskluziva.ba)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.