Koji je bio Jelenin prvi tvit o Novaku otkako je promijenila prezime?
Jelena Đoković

Ponosna na svog supruga

Koji je bio Jelenin prvi tvit o Novaku otkako je promijenila prezime?

Supruga najboljeg tenisera svijeta, Novaka Đokovića, Jelena, počela je i zvanično da koristi svoje novo prezime, piše Story.rs

Nakon spektakularnog vjenčanja, koje se prije neupunih mjesec dana održalo na prelijepom Svetom Stefanu i medenog mjeseca u Grčkoj, bračni par Đoković polako se privikava na ideju bračnog života, ali se i uveliko pripreme za rođenje svog prvog djeteta.

Pored toga što oboje nose burme, supružnici nose i isto prezime, te Jelena nije dugo čekala da na svom Twitter profilu, na kojem je veoma aktivna, promijeni prezime - iz Ristić u Đoković.

 Jedna od prvih objava Novakove supruge otkako je promijenila prezime bila je upućena upravo Novaku.

"Toliko sam ponosna na svog supruga", napisala je Jelena uz to objaviviši i link teksta u kojem su na indijskom portalu Novaka opisali kao najhumanijeg tenisera svijeta.

(kurir)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.