Gdje Kim pronalazi džins u koji može da stane? (FOTO)
Kim Kardašijan

Šta vi mislite?

Gdje Kim pronalazi džins u koji može da stane? (FOTO)

Kim Kardašijan u farmerkama uvijek izgleda, u najmanju ruku, posebno. Ova starleta naglašenih oblina rado ističe svoj uzak struk i zaobljenu guzu, a to najbolje dolazi do izražaja upravo u džinsu. Juče je u farmerkama koje pucaju koliko su uske ušetala u studijo kod Džimija Kimela, a mi nismo mogli a da se ne zapitamo - kako ona uopšte pronalazi odgovarajuće farmerke?

U farmerkama od svjetlijeg džinsa, koje su naprijed iscijepane a pozadi sasvim pripijene, Kim je bila prava atrakcija za sve okupljene ispred studija. Ona je farmerke iskombinovala sa bež sandalama, opuštenom majicom i bež jaknicom.

S obzirom na to da ima veoma neuobičajene proporcije, ona sigurno ne može da kupuje farmerke bilo gdje. Međutim, početkom godine su se raširile priče o tome da Kim i Kanje imaju ličnog stilistu i šnajdera, kod plaćaju 3.000 funti dnevno. Njegov posao je upravo da popravlja odjeću kako bi što bolje pristajala Kim, a prvi na listi je uvijek džins.

- To znači da Kim može da kupi farmerke, prepravi ih i slika se u njima, i sve to u roku od nekoliko sati - rekao je izvor magazinu "Gracia" tada.

 

Međutim, iako se Kim rado hvali svojim raskošnim oblinama, izgleda da ni ona sama nije prezadovoljna time kako farmerke zapravo stoje na njoj.

 

Jer, na njenom instagramu možete naći više slika starlete u farmerkama, ali ni jedna ne pokazuje realnu situaciju. Rijaliti zvijezda izgleda znatno mršavije na svojim probranim slikama, nego u realnosti, zar ne?

(ženablic)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.