Ovo je najplaćenija glumica Holivuda (VIDEO)
Sandra Bulok

Prema Forbsovoj listi

Ovo je najplaćenija glumica Holivuda (VIDEO)

Prema novoj listi "Forbsa" Oskarovka Sandra Bulok popela se na sam vrh liste najplaćenijih glumica Holivuda, zaradivši 51 miliona dolara tokom posljednjih 12 mjeseci.

Zvijezda filma "Gravitacija" napredovala je za čak šest mjesta u odnosu na prošlogodišnju Forbsovu listu iz 2013. godine. Glumice Dženifer Lorens je na drugom mjestu sa zaradom od 34 miliona dolara, a na trećem je Dženifer Aniston sa zaradom od 31 milion dolara. 

Gvinet Paltrou, koja je zaradila 19 miliona dolara, je na četvrtom mjestu. Iako su mnogi očekivali da je Anđelina Džoli ta koja najviše zarađuje, ona je tek na petom mjestu sa zarađenih 18 miliona dolara. 

Iza nje nalaze se Skarlet Džonson (17 miliona dolara), Ejmi Adams (13 miliona dolara), Natali Portman (13 miliona dolara) i Kristen Stjuart (12 miliona dolara). 

Forbs je tokom formiranja ove liste uzeo u obzir zarade glumica tokom rada na filmovima, ali i prihod od reklama, kao i honorare koje dobijaju od ostalih aktivnosti.

(b92)

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.