Dado Polumenta i Nemanja Vidić iskeširali po 200.000 eura za stanove!
Dado Polumenta i Nemanja Vidić

Kupili stan u istoj zgradi

Dado Polumenta i Nemanja Vidić iskeširali po 200.000 eura za stanove!

Folk pjevač Dado Polumenta uskoro će postati prvi komšija proslavljenom fudbaleru Intera Nemanji Vidiću.

Kako Kurir saznaje, obojica su prije nekoliko mjeseci kupili stanove u luksuznoj zgradi koja se nalazi u najskupljem dijelu Novog Beograda, nedaleko od hotela „Jugoslavije“.

Dado i Nemanja skupocjene nekretnine pazarili su u sivoj fazi, a kako saznaje Kurir, stanovi se prostiru na površini od 100 metara kvadratnih.

Specijalni zahtjevi

Pjevač je stan uzeo dok se još zabavljao s bivšom djevojkom Anom Đorđević, s kojom je i planirao zajednički život u njemu, dok fudbaler već duže vrijeme želi da ima dom u ovom dijelu Beograda, iako već godinama živi u inostranstvu. Prema riječima izvora, i Vidić i Polumenta imali su specijalne zahtjeve kad je izbor materijala u pitanju i ništa nisu prepustili slučaju.

Vidić će izdati stan

- Obojica su željeli da se skuće u ovom dijelu grada, koji je zapravo sama granica između Novog Beograda i Zemuna. Stanove su kupili u sivoj fazi, a koliko znam, kvadrat je 2.000 eura. Zgrada je luksuzna, a oni su sami birali pločice i vrstu parketa koji će se nalaziti u stanu. Useljenje je predviđeno za nekoliko mjeseci, kad sve bude bilo gotovo. Dok će Dado započeti novi život u novom stanu, Vidić će svoju nekretninu ili izdati, ili će naći nekog ko će je održavati dok njegovi nasljednici ne porastu - navodi sagovornik Kurira.

Inače, ovaj dio Novog Beograda je veoma atraktivan, posebno za VIP ličnosti. Na čuvenoj Rentenziji, kako zovu ovaj dio grada, živi i zvijezda „Granda“ Milica Pavlović, a donedavno su tu stanovali i braća Saša i Rade Kovačević, koji su u zgradi imali i muzički studio i stan, piše Kurir.

zgrada

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.