Miranda Ker moli Džastina Bibera da je više ne sramoti
Miranda Ker

Manekenka se osjeća osramoćeno

Miranda Ker moli Džastina Bibera da je više ne sramoti

Mladi pjevač Džastin Biber sve je omraženiji u javnosti, čak i od strane svojih kolega. S druge strane, model Miranda Ker osjeća se veoma osramoćeno povodom čitave situacije.

Nakon što su se njen bivši suprug Orlando Blum i pjevač Džastin Biber sukobili zbog nje, Miranda se osjeća veoma osramoćeno. 

"Miranda je bijesna što je sve izašlo u javnost. Pozvala je Džastina i molila ga da prestane da provocira Orlanda. Pokušavala je da mu probudi savjest i govorila o tome kako će to uticati na njihovog sina Flajana koji je sličnih godina kao i Džastinov mlađi brat Džekson. Ostaje joj samo nada da će je razumjeti“, kaže bliski izvor za magazin "Closer". 

Holivudski glumac Orlando Blum takođe se kaje što ga je mlađani Biber lako isprovocirao. 

"Bijesan je što je ispao budala i sada žali što ga je napao. On i Džastin se zvanično ne podnose“, zaključuje izvor. 

Holivudski glumac je navodno bio isprovociran riječima mladog pjevača koji tvrdi da je bio sa njegovom suprugom 2012. godine nakon revije kuće Victoria’s Secret, piše super žena.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.