Cecin sin raskinuo sa djevojkom?
Veljko i Maša

Bila ljubomorna

Cecin sin raskinuo sa djevojkom?

Taman kada je izgledalo da njihova ljubav cvjeta, Veljko Ražnatović, sin Cece Ražnatović je, kako se priča, raskinuo vezu sa Mašom Terzić, a razlog je navodno bila njena ljubomora koju on više nije želio da trpi.

Njih dvoje su svakodnevno na društvenim mrežama objavljivali zajedničke fotografije i međusobno razmjenjivali ljubavne poruke, ali već desetak dana toga više nema, i sada na njihovim profilima mogu da se pronađu samo slike sa drugim ljudima. Kako navodi portal Svet plus, Veljko i ćerka Zvezdana Terzića su se nedavno ponovo posvađali zbog njene stalne ljubomore, i nakon toga su raskinuli.

Sa druge strane, očigledno je da ljubavnih problema nemaju Veljkova sestra Anastasija Ražnatović i njen dečko i Mašin brat, Kostadin Terzić, koju su veliku pažnju privukli kada su objavili fotografiju iz kreveta.

(Telegraf.rs)

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.