Evo kako izgleda fotografija Kim Kardašijan u pasošu (FOTO)
Kim Kardašijan

Dekolte u prvom planu

Evo kako izgleda fotografija Kim Kardašijan u pasošu (FOTO)

Pošto je sada gospođa, Kim Kardašijan je odlučila da napravi neke promjene u svom životu.

Naime, 33-godišnja rijaliti zvijezda je odlučila da nađe vremena u svom prezauzetom rasporedu i napravi novu fotografiju za pasoš.

kim1

"Nova slika za pasoš, gospođa Vest", napisala je Kim na Instagramu pored fotografije.

Međutim, ono što odmah privlači pažnju je njen izgled. Potpuno dotjerana,napućenih usana, sa besprijekornom šminkom i puštenom kosom, Kim nije odoljela, a da ne "pokaže što više kože", pa je tako istakla svoj dekolte u prvi plan, iako je u pitanju slikanje za zvaničan dokument.

Jedno je sigurno - pasoškoj kontroli neće biti svejedno kada budu gledali ovakvu fotografiju u starletinom pasošu, piše Stil.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.