Otkriveni novi detalji o tragičnoj smrti Britani Marfi
Britani Marfi

Nakon dvije godine

Otkriveni novi detalji o tragičnoj smrti Britani Marfi

Tragično preminula glumica Britani Marfi danas bi bila živa da je njena majka pozvala hitnu pomoć dan ranije, tvrdi dr Ričard Šeperd su novom dokumentarcu koji opisuje posljednje sate mlade glumice.

Kako se u dokumentarcu navodi, Britani se toliko bojala paparaca da nije željela da izađe iz kuće i ode u bolnicu zbog čega je poteškoće u disanju zanemarila i ostala u sigurnosti svog doma.

Patolog dr Ričard Šeperd otkrio je da je glumica bila puna lijekova zbog čega ne čudi da njena majka nije ni primijetila da joj nije dobro.

Kao uzrok smrti navode se upala pluća i anemija, a od istih bolesti je samo pet mjeseci kasnije preminuo i njen suprug Sajmon Mondžek.

Patolog tvrdi da je njenoj smrti doprinijela kombinacija lijekova koju je uzimala, a to su bili antidepresivi i sedativi, kao i lijek koji je trebalo da ublaži simptome upale pluća.

"Lijekovi koji imaju pozitivan efekat takođe mogu imati nuspojave. Kombinacija svih tih lijekova znači da su se nuspojave kombinovale i postale smrtonosne“, rekao je on.

Glumica je preminula 2009. godine, a nedavno su se pojavile sumnje da je otrovana, prenosi 24sata.rs.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.