Princ Vilijam ima novi posao
Princ Vilijam

Plata u humanitarne svrhe

Princ Vilijam ima novi posao

Kensingtonska palata saopštila je danas da se princ Vilijam zaposlio kao pilot helikopterske jedinice hitne pomoći, a platu za posao koji će obavljati od septembra davaće u humanitarne svrhe.

Princ od septembra počinje petomjesečnu obuku, a ukoliko bude uspješan, sledećeg proljeća pridružiće se humanitarnoj jedinici stacioniranoj u Kembridžu.

Palata je saopštila da će pilotiranje u hitnoj pomoći biti Vilijamov glavni posao, ali će on nastaviti da obavlja svoje prinčevske dužnosti u zemlji i inostranstvu, prenosi AP.

Njegove dužnosti uključivaće i dnevne i noćne smjene,a sa medicinskim osobljem biće angažovan na različitim slučajevima,od saobraćajnih nesreća do srčanih udara,prenosi 24sata.rs.

Princ Vilijam ima iskustva pilotiranja u Kraljevskoj vazduhoplovnoj jedinici za potragu i spasavanje, a posao je napustio prošlog septembra, poslije rođenja princa Džordža.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.