Lepa Brena stiže u Beograd!
Lepa Brena okružena porodicom i prijateljima

Uspješno se oporavlja

Lepa Brena stiže u Beograd!

Lepa Brena se uspješno oporavlja u Novom Vinodolskom poslije operacije desnog zgloba u lovranskoj ortopedskoj klinici nakon što je polomila obje ruke. Kako „Alo!“ saznaje, ona će se uskoro vratiti u Beograd. Naime, Brena se sve bolje osjeća, a ljekari su veoma zadovoljni njenim dosadašnjim oporavkom, te će joj uskoro dozvoliti da otputuje u Srbiju.

- Brena u Novom Vinodolskom svakodnevno vježba pod nadzorom fizijatra, tako da su ljekari zadovoljni kako teče njen oporavak. Kako sada stvari stoje, ako sve bude kako treba, ona će vrlo brzo skinuti gips i vratiće se u Srbiju. S obzirom na to da je okružena porodicom i dragim prijateljima, njen oporavak je još uspješniji i brži jer joj podrška koju dobija od najbližeg okruženja veoma pomaže u rehabilitaciji - kaže izvor blizak pjevačici i dodaje da i Brena želi da se što prije vrati u Srbiju.

- Brena je premašila sva očekivanja ljekara, tako da je njena saradnja sa terapeutom izuzetna, a sam oporavak ubrzan. Modrice sa ruku su nestale, a sa prstima i šakama je sve u najboljem redu. Kako je svaki oporavak individualan jer sve zavisi od pacijenta i njegove saradnje sa terapeutom, tako je i Brena ovu nezgodu shvatila ozbiljno, a želja da se oslobodi gipsa samo joj je dodatni podstrek, piše Alo.
Veoma je zahvalna svima koji je posjećuju, a posebno se obradovala kada je vidjela Acu Lukasa i njegovu suprugu Sonju, koji su došli u Hrvatsku samo da bi čuli kako se osjeća - kaže izvor blizak pjevačici.

Posjećanja radi, pjevačica je doživjela nezgodu tokom odmora u Hrvatskoj. Kada je sa suprugom Bobom bila na doručku, saplela se, pala i slomila obje ruke. Uslijedila je hirurška intervencija u Lovranu, koja je prošla u najboljem redu. Prema riječima dr Hrvoja Mokrovića, koji je operisao zajedno sa dr Zdravkom Jotanovićem, pjevačica bi trebalo da nosi gips šest nedjelja, a nakon toga uradiće joj rendgenski snimak, kada će se vidjeti da li je sve sraslo kako treba.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.