Nevena Božović: Biković i ja smo samo prijatelji (VIDEO)
Nevena Božović i Miloš Biković

Demantovala informaciju

Nevena Božović: Biković i ja smo samo prijatelji (VIDEO)

Mlada pjevačica Nevena Božović nedavno je objavila spot za pjesmu “Bal”, u kome su, između ostalog, ona i glumac Miloš Biković glumili i ljubavne scene.

Iako su pojedini mediji spekulisali da je ovaj par navodno u emotivnoj vezi, ovu informaciju demantovala je bivša učesnica šou-programa “Prvi glas Srbije“, koja istakla da su njih dvoje samo prijatelji.

- Ne, ne, ne, Miloš Biković i ja ostajemo na stazi poslovne saradnje i nećemo skretati sa iste. S njim je lijepo sarađivati – rekla je Nevena za “Naše novine” i objasnila kako su se ona i Miloš upoznali:

- Zajednički prijatelji su nas upoznali, među kojima i glumica Tamara Dragičević. Sve je krenulo spontano, a na kraju se Miloš Biković odlično snašao u ulozi reditelja i glumca u mom spotu – otkrila je zvijezda “Prvog glasa Srbije”.

Pogledajte još jednom spot za pjesmu “Bal” Nevene Božović:

(Telegraf.rs)

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.