Kada ovom psu pokažete sliku Džulije Roberts on pobjegne glavom bez obzira! (VIDEO)
Džulija Roberts

Pogledajte

Kada ovom psu pokažete sliku Džulije Roberts on pobjegne glavom bez obzira! (VIDEO)

Svi se u životu nečega plašimo, ali njegov strah... kada ugleda slavnu glumicu je - neopisiv!

Džulija Roberts gostovala je u 'Tonight Showu' Džimija Falona koji joj je priredio malo iznenađenje, prenosi dnevnik.hr.

Džimi je objasnio Džuliji kako se radi o videu kog je pronašao na internetu. Urnebesni video prikazuje psa koji se panično plaši Džulijinog lica i kada mu vlasnik pokaže njenu sliku, haski pobjegne glavom bez obzira!

Vesela Džulija do suza se smijala videu. Džimi  je zamolio da se obrati haskiju, koji sigurno gleda šou, i možda postanu prijatelji.

Ono što je glumica uradila,definitivno neće popraviti njen odnos sa i onako istraumiranim psom.

(blic)

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.