Milica Pavlović: Nisam lezbejka i ne znam zašto je sramota biti nevin?!
Milica Pavlović

Još uvijek nema dečka

Milica Pavlović: Nisam lezbejka i ne znam zašto je sramota biti nevin?!

Atraktivna pjevačica Milica Pavlović priznaje da nema dečka, i tvrdi da ne zna odakle potiču priče da je lezbejka.

- Vjerovatno je u današnje vrijeme mlada djevojka koja nema dečka i ne žuri u potrazi za onim pravim – neobična pojava. Vijest će se prodati samo ako je senzacija, ali pošto vodim jednostavan život bez drame i pompe, shvatam da svaki moj i najbezazleniji potez mediji pretvore u aferu – priča Milica i ponavlja da nikada nije izjavila da je i dalje nevina, jer kako, objašnjava, njena intima pripada samo njoj.

- To je još jedna u nizu tvrdnji koju je iskonstruisala žuta štampa. Kao javna ličnost, željela bih da poručim kako nije sramota biti nevin, isto kao što nije IN stupati u seksualne odnose samo zato da biste išle u korak sa modernim vremenom. Djevojke, slušajte svoje srce, uključite razum i radite onako kako osjećate – zaključila je Pavlovićeva.

(Story)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.