Budući bračni par Kluni dobio dozvolu za vjenčanje!
Džordž Kluni i Amal Alamudin

Zvanično

Budući bračni par Kluni dobio dozvolu za vjenčanje!

Džordž Kluni (53) i njegova vjerenica Amal Alamudin (36) dobili su dozvolu za vjenčanje i to javno obznanili!

Prema britanskom zakonu, obavještenje o vjenčanju postavljeno je na staroj gradskoj vijećnici u Čelsiju, čime je ozvaničeno da će čuveni holivudski srcelomac i do skoro malo poznata pravnica uploviti u bračne vode.

Obavještenje, po zakonu, mora da bude postavljeno na javnom mjestu 16 dana, a nakon toga par ima pravo da se vjenča. Kluni i njegova vjerenica su platili po 35 funti da to obavještenje bude postavljeno.
Na obavještenju piše da će se Džordž Timoti Kluni, po zanimanju glumac i režiser, i advokatica Amal Alamudin, kao što su inače mediji već izvještavali, sudbonosno „da“ izgovoriti u Italiji, na jezeru Komo, gdje Kluni inače ima vilu. Iako se zvaničan datum još ne zna, pominje se naredni mjesec.
Interesantno je da pored Klunijevog imena stoji i da je njegov „prethodni brak poništen“. Džordž i Amal su se upoznali prošle godine u septembru na jednom humanitarnom događaju. Kluni je svoju dragu zaprosio u aprilu, prenosi Alo.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.