Ovakvu Sofiju Vergaru još niste vidjeli (FOTO)
Sofija Vergara

Šta joj se desilo

Ovakvu Sofiju Vergaru još niste vidjeli (FOTO)

Iako je inače uvijek skockana, bilo da je na snimanju ili na crvenom tepihu, Sofija Vergara je juče mnoge fanove iznenadila izdanjem na kakvo nisu navikli. Zgodna kolumbijska glumica se na ulicama Los Anđelesa pojavila sa razmazanim karminom, čupavom kosom i u pocijepanoj, staroj trenerci. Iako je u pitanju bio samo kostim za snimanje serije, Vergara je bila prava atrakcija za fanove.

Neuredna i obučena u šljampavu odjeću koja više dolikuje uličnom prosjaku nego najplaćenijoj tv glumici, Sofija je snimala neke od najnovijih epizoda serije "Moderna porodica" na Beverli hilsu.  Kako smo navikli da je viđamo u odjeći koja ističe obline, 42-godišnja ljepotica je iznenadila cio svijet ovakvim izdanjem.

sofi

Pored pocijepane i očigledno prevelike trenerske, ljepotica je na nogama imala i "Kroks" papuče - obuću za koju bi mnoge zvijezde platile samo da nikad ne moraju da ih obuju. Ružne papuče u kombinaciji sa velikom poderotinom na trenerci i raščupanom kosom učinile su da glumica izgleda gotovo neprepoznatljivo. Ali, to je nije spriječilo da se smije i dobro zabavlja na snimanju.

sofi1

U naručju Eda Onila, koji glumi njenog muža u seriji, Sofija se opušteno smijala i očigledno se dobro zabavljala, ne mareći za izgled. Razmazan ajlajner, pretjerano docrtane obrve i karmin koji je očigledno prešao ivicu usana za nekoliko milimetara nisu naruušili njeno raspoložene, piše ženablic.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.