Dragana Mirković: Dobar automobil mi je spasio živu glavu!
Dragana Mirković

Otkriva

Dragana Mirković: Dobar automobil mi je spasio živu glavu!

Dragana Mirković je na kućnom liječenju, redovno ide na fizikalnu terapiju i kaže da se bolje osjeća. U njenu kuću u Beču dolaze producenti i tim zadužen za realizaciju koncerta u Areni, tako da folk zvijezda uveliko priprema gala proslavu jubileja - 30 godina na estradi.

"Snagu mi daje ljubav koju dobijam od mog Tonija, djece i publike, koja me 3. oktobra očekuje u Areni. Sve ove godine, koliko živim u Beču, publika me nije zaboravila. Zbog tih ljudi, na koncertu ću biti zdrava i nasmijana", priča pjevačica.

Teško joj je da se prisjeća trenutka kada je minibus naletio na automobil u kojem su bili ona i njen suprug. Dok je staklo pucalo, a školjka automobila postajala samo gomila gvožđa, cio život joj prošao kroz glavu.

"U toj sekundi zaista vam prođe cio život kroz glavu. Niz slika, a posliednja i najveća među njima, slika moje diece. Stvarno je bilo strašno i samo zahvaljujući dragom bogu prošla sam samo sa povredom kičme. Tek sada mi je jasno zašto moj Toni voli dobre automobile. Vierovala sam da ih kupuje iz ljubavi, međutim, nakon ovog iskustva vidim da jak automobil spasava glavu", priča folk zvijezda, koja je u trenutku nesreće bila na mjestu suvozača u "majbahu".

Dragana je teško podnijela i tugu supruga koji je danonoćno bio kraj nje.  "Dok me je gledao kako nepomično ležim u bolnici, pa kasnije kako se krećem pomoću invalidskih kolica, Toni je stalno ponavljao: "Ja sam bio za volanom..." Toliko mu je bilo žao mene, da sam ga jedva ubijedila da ne smije tako da razmišlja i da on ništa nije kriv. Tako sam uporedo vodila dvije borbe: jednu da se oporavim, a drugu da utješim Tonija. A tek djeca... Mnogo im je bilo teško da gledaju bespomoćnu mamu. Hvala bogu, sve je to sad iza nas. To je bila moja borba, a ja ne volim patetiku", kaže Dragana.

(stil)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.