Ceca napravila spektakl u Guči! (FOTO)
Ceca

Ludnica na koncertu

Ceca napravila spektakl u Guči! (FOTO)

Pjevačica Cece Ražnatović održala je spektakularan koncert na krcatom stadionu u Guči. Folk zvijezda otvorila je svoj nastup numerom “Nevaljala”, a s njom je u glas pjevalo više desetina hiljada ljudi, koji prisustvuju ovom spektaklu.

- Dobro veče, Srbijo! Dobro veče svima vama – rekla je pjevačica, i potom zapjevala pjesme “Lepi, grome moj” i “Idi dok si mlad”.

U Guči vladala sjajna atmosfera, a Ceca je ubrzo izvela pjesmu “Beograd”. Inače,koncertu popularne pjevačica prisustvavao je  i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić, koji je takođe uživao u spektaklu.

Publika je đuskala i uživala, a zatim je sa Cecom zapjevala pjesmu “Dragane moj”, a nedugo zatim i “Neodoljiv, neumoljiv”.

ceca1

Poslije kraće pauze,  Ceca je izvela novi hit “Bar pet minuta”, što je pogotovo oduševilo ženski dio auditorijuma.

Uslijedila je i numere “Poziv” i “Turbuletno”, što je dodatno podiglo atmosferu na viši nivo.

Pjesmu “Pile”, koju je između ostalog izvela, popularna pjevačica posvetila je Tijani Jurić.

Nakon serije hitova, Ceca je završila koncert pjesmom “Ime i prezime”, i tako zaokružila ovo nezaboravno veče.

(Telegraf.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.