Iako njen suprug više voli plavuše, ona ostaje crnka
Kim Kardašijan

Zadržaće tamnu kosu

Iako njen suprug više voli plavuše, ona ostaje crnka

Izgleda da postoji jedna stvar oko koje Kim Kardašijan i Kanje Vest nikako ne mogu da se slože, a to je njena boja kose.

"On više voli plavuše, ali mislim da ću zadržati tamnu kosu. Baš smo pre neki dan razgovarali o tome i pitao me je hoću li ponovo biti plava. Rekla sam mu da neću jer su mi nakon porođaja usne izgledale toliko ogromno, a lice mi nije bilo u najboljoj formi“, rekla je.

Kako kaže, kada poželi da udovolji suprugu uradiće to na drugi način.

"Bilo je zabavno biti plavuša, ali ako ponovo osjetim poriv da promjenim boju kose jednostavno ću staviti periku“, rekla je Kim.

Ipak, trenutno joj je glavna preokupacija da njena ćerka Nort Vest što pre dobije brata ili sestru.

(Super žena)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.