Najseksi par na svijetu ovako održava strast u vezi
Džulija i Bred

Dugotrajnost veze

Najseksi par na svijetu ovako održava strast u vezi

Nije dovoljno samo biti Anđelina Džoli ili Bred Pit. Potrebno je raditi na svojoj vezi i truditi se oko nje.

Budući da je par Džoli-Pit često razdvojen, jer sniaju filmove po svijetu i učestvuju u raznim akcijama, morali su smisliti rješenja kako da održe plamen ljubavi.

Oni tvrde da je recept uspjeha u pisanju pisama jedno drugom!

‘Bio mi je potpora i s velike udaljenosti dok sam snimala novi film i to je na neki način bilo romantično’, objasnila je Enži kako slavni partneri podnose razdvojenost, piše E! Online.

‘Pisali smo pisma i to nas je još više povezalo, jer smo razmišljali kako su to radili parovi koji su bili razdvojeni mjesecima, ako ne i godinama’, rekla je Anđelina.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.