Nove fotografije golišave Karleuše (FOTO)
Jelena Karleuša

Pokazala guzu

Nove fotografije golišave Karleuše (FOTO)

Jelena Karleuša ponovo je šokirala javnost novim provokativnim fotografijama koje je objavila na društvenim mrežama.

jk1

Naime, pop pjevačica vikend je provela na hrvatskom primorju, a samo za svoje fanove uslikala je golu zadnjicu. Jelena se fotografisala u moru dok je jahala gumenu ribu, i samo za tu priliku donji dio kupaćeg kostima je spustila više nego što treba i tako pokazala seksi pozadinu. Inače, Karleuša je nastupala u Umagu, a dane vikenda iskoristila je da uživa u lijepom vremenu i vodi. Mnogi su se pitali da li Jelena ima silikonsku zadnjicu ili ne, jer joj pozadina djeluje nerealno dobro.

Ona je već svoje virtuelne prijatelje častila seksi slikama sa ljetovanja koje je provela u Turskoj sa suprugom Duškom Tošićem i ćerkama Atinom i Nikom. Podsjećanja radi, njenu golu guzu imali smo već prilike da vidimo u spotu za numeru „So“, i tada je već kružilo mnogo pozitivnih komentara, a neki od njih su bili i ti da fudbaler ima „blago“ pored sebe. Očigledno da su se pjevačici dopale riječi podrške kada je njen izgled u pitanju, pa je riješila da svakodnevno pokazuje izazovne fotografije svojim virtuelnim prijateljima, prenpsi Alo portal.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.