Miki Rurk ponovo privlačan (FOTO)
Miki Rurk

Proljepšao se

Miki Rurk ponovo privlačan (FOTO)

Glumac Miki Rurk nekada je važio za seks simbol. Nažalost, on nije lijepo ostario, samo zato što je nepromišljenim "odlascima pod nož" više ličio na botoksiranu lutku, nego na muškarca.

Ipak, Miki se sada vratio i izgleda... pa, sjajno!

Mikija je film "Devet i po nedjelja" uvrstio među najseskipilnije glumce osamdesetih i devedesetih. A, on... Mlad, lijep, plav, mekano promuklog glasa...

Miki nekad

Nažalost, postao je žrtva plastične hirurgije i potpuno se upropastio, što se odlično vidi u filmu iz 2008. godine "Rvač".

No! Miki sada opet izgleda fantastično, naravno za svoje godine, kojih je 62. okruglo.

U dendi odijelu, bijelom košuljom i paklicom cigareta koja ležerno viri iz džepa, može se reći da je opet privlačan.

(RTCG)

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.