Majli Sajrus pokazala kako se
Majli Sajrus

Ponovo šokira

Majli Sajrus pokazala kako se "olakšava" u šumi! (FOTO)

Popularna pjevačica očigledno baš sve voli da podijeli sa svojim fanovima, pa čak i to kako izgleda kada ona vrši nuždu, prenosi Alo portal.

majli

Tako je Majli prije dva dana postavila na društvene mreže fotku na kojoj sve vidi da čuči pored drveta, sa spuštenim pantalonama. Kada pogledate njeno lice pomislićete da sigurno vrši nuždu, ali ona nije pojasnila da li je u pitanju velika ili mala (kao da je to uopšte bitno jer dovoljno bizarna činjenica što uopšte prikazuje sebe u ovakvom svjetlu).

Osim obavljanja fizioloških potreba u njoj, svoju ljubav prema prirodi pokazuje i tako što je usvojila malo stvorenje - prase. Sa njime je već napravila seriju fotografija sa kojih možemo da vidimo da ga voli kao svoju ćerku, pa mu je čak nalakirala nokte.

majli1

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.