Megan Foks: Nemam vremena za seks!
Megan Foks

Jadan njen muž

Megan Foks: Nemam vremena za seks!

Lijepa glumica požalila se da je muž vjerovatno jedva podnosi, pošto "nemaju seks i ne jedu ništa zabavno".

Megan Foks vratila se na scenu poslije udaje i dva porođaja, i to ulogom Ejpril O'Nil u filmu "Teenage mutant ninja turtles".

Megan trenutno promoviše film, pa je zaređala po brojnim emisijama i dala više intervjua u kojima je, u svom stilu, sa javnošću podijelila više nego što bi trebalo.

Foksova se za Brajana Ostina Grina, poznatog iz serije "Beverli Hils", udala 2010, i rodila dva dječaka – Nou koji sada ima dvije godine, i Bodija koji ima šest mjeseci. Megan se sa Grinom smuvala kad je imala 18 godina, i ranije je izjavila da je imala seks samo sa dva muškarca u životu – sa njim i dečkom iz srednje škole. A sada kaže da uopšte više nema seks!

"Noa spava u krevetu sa mnom i Brajanom, tako da za Brajana nema ničega. On ne dobija bilo kakvu šansu za intimnost sa mnom", rekla je ona u emisiji "The view".

"U našoj kući, pazimo šta jedemo, tako da više ne jedemo 'zabavnu' hranu. Nema ugljenih hidrata, hleba, suvih grickalica, ničega! Najgore što u sebe stavim tokom dana je jedna šolja kafe", rekla je Megan.

(alo)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.