Severina tražila 50.000 eura za nastup u Guči
Severina

Organizatori je odbili

Severina tražila 50.000 eura za nastup u Guči

Organizatori Sabora trubača u Guči su ove godine željeli da angažuju Severinu, ali do dogovora nije došlo jer je hrvatska pjevačica navodno tražila 50.000 eura, što je za njih bilo previše.

- Ove godine organizatori Sabora su imali manji budžet nego ranije. Željeli su da dovedu Severinu kako bi obezbijedili masovniji dolazak posjetilaca iz susednih republika, ali nisu mogli da joj daju onoliko koliko je njen menadžment tražio. Organizator joj je prvo ponudio jednu sumu, ali rečeno im je da za toliko Severina neće pjevati. Onda su povećali sumu i rekli da je to najviše što mogu da izdvoje za njen nastup, ali njoj ni to nije dovoljno – navodi izvor blizak organizatorima, koji nije želio da komentariše priče da je Vučkovićeva tražila honorar od 50.000 eura.

Sa druge strane, Severinin menadžer Tomislav Petrović je potvrdio da je bilo pregovora, ali da oni nisu uspješno završeni.

- Organizator je ponudio Severini nastup u Guči, ali razgovori su krenuli prekasno, pa nastup nije dogovoren. Guča je praznik veselja i vrhunske muzike i lično bih volio da Severina tamo održi koncert – izjavio je Petrović.

(Informer)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.