Glumac Robin Vilijams pronađen mrtav
Legandarni komičar Robin Vilijams

Sumnja se na samoubistvo

Glumac Robin Vilijams pronađen mrtav

Holivudska zvijezda Robin Vilijams pronađen je mrtav u svom stanu u sjevernoj Kaliforniji. Prema prvim informacijama, glumac je izvršio samoubistvo. Imao je 63 godine.

Beživotno tijelo legendarnog komičara pronađeno je u porodičnom domu juče popodne.

"Borio se sa ozbiljnom depresijom", izjavila je Mara Baksbaum, njegov predstavnik za štampu.

Kako javljaju strani mediji, uzrok smrti je gušenje, ali policija i dalje ispituje okolnosti pod kojima je glumac preminuo.

"Ovo je tragični i iznenadni gubitak. Porodica moli za poštovanje privatnosti u ovim tužnim trenucima", navela je Baksbaum.

Robin je bio sklon porocima, pa je nedavno izjavio da je još sedamdesetih godina počeo konzumirati kokain, ali da je prestao zahvaljujući prijatelju. Tako je u posljednjih nekoliko godina bio na rehabilitaciji kako bi ostao trijezan i poboljšao svoje zdravlje, pošto se poslije 20 godina ponovo odao alkoholu.

Posljednja poruka koju je Vilijams ostavio na internetu bila je fotografija sa ćerkom Zeldom, na Instagramu, na njen rođendan 31. jula.

robin

Ovo je top 10 uloga slavnog glumca:

(Blic)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.