Snežani Dakić pozlilo zbog fotki muža sa drugom ženom!
Snežana Dakić i Vladimir Mikić

Dobila aritmiju i vrtoglavicu

Snežani Dakić pozlilo zbog fotki muža sa drugom ženom!

Od kada je u medijima odjeknula vijest da se Snežana Dakić poslije devet godina braka razvodi od supruga Vladimira Mikića, voditeljka ne može da se probudi bez problema.

Poznato je da Snežana odavno muku muči sa nagnječenim krvnim sudovima, a nedavno je ugledala fotografije svog muža u zagrljaju druge žene i to nakon šopinga u “Luj Viton” butiku.

Voditeljka se, kada je navodno saznala da je suprug vara, prvo onesvijestila, te bila prevezena u bolnicu, da bi joj potom, nekoliko dana kasnije, kada je ugledala sporne fotografije, pozlilo.

- Snežana vrlo teško podnosi sve što se dešava jer pored toga što joj razvod pada teško, pokušava na sve načine da njihovu ćerku Lauru zaštiti od prave istine. Kada je vidjela fotografije kako se on u prisustvu njihovih kumova Piksija i Snežane ljubi sa drugom i kupuje joj u “Luju Vitonu”, pozlilo joj je. Dobila je jaku aritmiju i vrtoglavicu. Jedva je uspjela da se smiri jer je ćerka ispred vrata čekala da krenu na plažu. Kada se pribrala, brže-bolje je sakrila novine kako Laura ne bi vidjela oca sa ljubavnicom - priča za Alo Snežanina dobra prijateljica, sa kojom se svakodnevno viđa na ljetovanju u Budvi.

Prema njenim riječima, Snežana u trenutku kada je Vladimir napustio kuću i kada su odlučili da se razvedu nije znala da ima ljubavnicu, iako se po gradu šuškalo.

(Telegraf.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.