Milan Popović na Hvaru sa novom djevojkom?  (FOTO)
Milan Popović

Severinina nasljednica

Milan Popović na Hvaru sa novom djevojkom? (FOTO)

Milan Popović proveo je nekoliko dana na Hvaru sa atraktivnom voditeljkom Jelenom Kikić, koju su hrvatski mediji momentalno proglasili za Severininu nasljednicu.

milan

Jelena Kikić je zaštitno lice Televizije B92 Info.
- Milan i Jelena viđeni su u jednom od ekskluzivnijih restorana, ali i u šetnji, kada ih je fotoreporter uslikao - ispričao je izvor s lica mjesta.
Da bi provjerili u kakvoj su tačno vezi, redakcija portala 24sata.rs je pozvala biznismena.
- Budući da Jelena vodi emisiju o vinu i vinogradarstvu, a da sam ja vlasnik "Vršačkih vinograda", razmjenjivali smo iskustva - kratko je rekao Milan i odbio da odgovori na pitanje da li je s voditeljkom više od prijatelja.
S druge strane, Jelena je kroz osmjeh rekla da biznismena poznaje odranije.

- Milana poznajem nekoliko godina. Put na Hvar je bio isključivo poslovne prirode. Vodim emisiju o vinu, pa smo bili u gostima kod hrvatskih vinara. Ovoga puta, oni su bili naši domaćini. Nismo nas dvoje bili sami tamo, već u društvu - kaže Jelena.

Kada su joj rekli da imaju fotografiju na kojoj su sami, kroz osmjeh je dodala:
- Možda su nas uhvatili u trenutku kada smo bili sami.
Manekenka i voditeljka Jelena Kikić sa 16 godina je pobijedila na izboru za najljepšu Subotičanku. Radila je najveće revije širom Evrope i Azije. Ipak, pobijedila je njena ljubav prema novinarstvu, pa je postala voditeljka. Diplomirani je novinar, i vodi emisiju “Vino i vinogradarstvo” na Televiziji B92 Info.

„Muškarci su ljepši što su stariji”
Jelenu su mediji već spajali s poznatim muškarcima, a među njima je i Viktor Troicki. Nikada nije željela da priča o privatnom životu, ali je otkrila da je privlače stariji muškarci. ”Nemam određen tip muškaraca koji me privlače, ali recimo da volim šarmantne i zrele muškarce. Definitivno postoji nešto u tome da su ljudi, i muškarci i žene, ljepši što su stariji, baš kao i vino”, rekla je Jelena.

(24sata.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.