Umro glumac iz

Džej Džej Marfi iznenada je preminuo

Umro glumac iz "Igre prijestola" (VIDEO)

Irski glumac Džej Džej Marfi iznenada je preminuo u 87. godini u Sjevernoj Irskoj, na početku snimanja nove sezone serije “Igra prijestola”. Marfi je u seriji igrao ser Denija Malistera, najstarijeg pripadnika “Noćne straže” – vojske koja čuva sjevernu granicu “Sedam kraljevstava”.

Marfi je umro 8. avgusta, četiri dana po početku snimanja pete sezone serije. Producenti serije su saopštili da neće angažovati drugog glumca za lik Denisa Malistera, prenosi Beta.

Marfi je od 1940-ih godina bio pozorišni glumac u Belfastu, a igrao je i u filmskom spektaklu “Dracula Untold”, reditelja Gerija Šora čija će premijera biti u oktobru.

(Telegraf.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.