Šaban upecao soma od 30 kg! (FOTO)
Šaban se pohvalio ulovom

Pohvalio se ulovom

Šaban upecao soma od 30 kg! (FOTO)

Iako mnoge ribolovce bije glas kako vole da pretjeraju hvaleći se svojim ulovom, to se ne bi moglo reći i za Šabana Šaulića, koji je upecao soma od čak 30 kilograma, prenosi portal Alo.

- Pola sata sam se borio sa ovom džinovskom ribom i nisam mogao da vjerujem šta se zakačilo za udicu, koja je dugačka samo četiri centimetra. Kada sam shvatio da ne mogu sam da se izborim s njom, pozvao sam prijatelje Mišu, Ivicu i Mikija, koji su mi pomogli da je dovučemo do čamca.

Som je vjerovatno krenuo u potragu za hranom i naišao na moju zamku, na koju se upecao - rekao je Šaban. Inače, opšte je poznato da je Šaulić strastveni ribolovac i da cijelo ljeto provodi na Dunavu loveći ribu nadomak Krčadina, gdje ima vikendicu. Poslije ovakvog nesvakidašnjeg ulova Šaban je sa prijateljima istranžirao ribu koju su međusobno podijelili, a ostatak ispekli na roštilju i pojeli.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.