Lepa Brena se oporavlja na luksuznoj jahti
Lepa Brena

Terapija morem

Lepa Brena se oporavlja na luksuznoj jahti

Lepa Brena, koja se uspješno oporavljala u Novom Vindolskom poslije prijeloma i operacije desnog zgloba i lijevog lakta, otišla je u nedjelju ujutru na krstarenje Jadranom, na kom će provesti nekoliko dana - piše Kurir.

Suprug pjevačice, proslavljeni teniser Slobodan Boba Živojinović, iznajmio je luksuznu jahtu, da bi sa ženom i prijateljima uživao na otvorenom moru i tako spriječio mogućnost da ih neko od domaćih paparaca uslika.

- Breni su ljekari dali dozvolu da krstari Jadranskim morem jer se ona iz dana u dan osjeća sve bolje. Da ne bi boravila samo u hotelskom kompleksu, Boba je iznajmio jahtu, na kojoj će boraviti do kraja nedjelje, što je pjevačicu veoma obradovalo.

Pred ukrcavanje Brenu su ljekari detaljno pregledali i uz preporučenu terapiju dali joj instrukcije kako da se ponaša tokom boravka na brodu - priča izvor blizak pjevačici i nastavlja:

- S obzirom na to da joj je skinut gips s lijeve ruke, a stavljen novi na desnu, Brena će i bez nadzora fizijatra na palubi raditi vježbe, kao i jogu, koja je u potpunosti opušta. Nakon krstarenja pjevačica se vraća u hotel, a zatim će posjetiti ljekara koji ju je operisao. Ukoliko sve bude bilo kako su ortopedi predvidjeli, ona će se vratiti u Srbiju. Njen oporavak teče uspješno zbog podrške koju dobija od najbližeg okruženja i Brena se često šali na račun nezgode koja ju je snašla - završava dobro obaviješteni izvor.

(stil)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.