Halid Bešlić: Dačić najbolje pjeva od svih političara! (VIDEO)
Halid Bešlić

Muzikalan

Halid Bešlić: Dačić najbolje pjeva od svih političara! (VIDEO)

Estradna zvijezda i pjevač Halid Bešlić intervjuu za “Blic” kaže da prvi potpredsjednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić simpatično pjeva i da to radi najbolje od svih političara!

Bešlić je na molbu da prokomentariše to što lider SPS-a i ministar spoljnih poslova često pjeva njegovu “Miljacku“, odgovorio:

- Imao sam priliku da ga upoznam, da se družimo i da zajedno zapjevamo. Veoma je muzikalan i simpatično pjeva. On od svih političara koje sam čuo najbolje pjeva.

dacic
Podsjetimo prvi podpredsjednik Vlade Srbije Ivica Dačić je u više navrata javno pjevao “Miljacku”, a prije dvije godine na Vrelu Bosne taj hit pjevao je u jednoj kafani i sa samim Bešlićem.

Prvo izvođenje “Miljacke” Dačić je imao sa grupom proslavljenog srpskog režisera Emira Kusturice!

(Telegraf.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.