Ona je imala najveći garderober na svijetu... (VIDEO)
Ilustracija

A onda je opljačkana

Ona je imala najveći garderober na svijetu... (VIDEO)

Krajem jula Tereza Romer iz Teksasa prikazala je javnosti svoj garderober sa mnoštvom luksuznih tašni i nakita vrijednih nekoliko desetina hiljada eura... A onda je sve nestalo...

Čini se da je Tereza Romer živjela san Keri Bredšo jer je u njenom vlasništvu bio najveći garderober na svijetu. Na površini od oko 300 metara kvadratnih, Terezin garderober bio je na tri sprata a njegova vrijednost procijenjena je na nekoliko miliona dolara.

A onda je Tereza napravila najveću grešku: odlučila je da svoj garderober podijeli sa javnosti. Ona je otvorila vrata kamerama i otkrivala vrijednost svakog od najvrednijih komada.

A onda je gotovo sve nestalo. Tereza je samo nedjelju dana nakon emitovanja emisije o njoj, opljačkana. Iz njenog ormana odnijete su tašne čija je vrijednost svake nekoliko desetina hiljada eura. Lopov je tašne napunio vrijednim nakitom, roleks, šanel i kartije satovima, a ukupna vrijednost ukradenih predmeta je oko milion dolara. 

Lopov još uvijek nije uhvaćen.

(Prva.rs)

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.