Upoznajte najbolju drugaricu Kim Kardašijan
Blek Čuna

Nekada bila strpitizeta

Upoznajte najbolju drugaricu Kim Kardašijan

Blek Čuna je djevojka koju često možete vidjeti na Kiminim selfijima. Ovih dana Čuna doživljava emotivnu dramu, pa utjehu traži kod svoje najbolje drugarice Kim Kardašijan.
Bivša striptizeta, navodno, se rastala od svog vjerenika, repera Tajga, prenosi TMZ.

Ovaj sajt kaže da je upravo reper bio taj koji je stavio tačku na njihovu vezu, međutim Čuna "ne priznaje raskid".

Čuna ne priznaje raskid

Navodno, Tajga, koji je sarađivao sa Dženifer Lopez i Džastinom Biberom, napravio je dvije žurke prošle nedjelje u njihovoj kući, ali nije pozvao Čunu.

Kim Kardašijan i njena zadnjica

Par je zajedno od 2011. godine kada su se upoznali na žurci Kris Brauna. Vjerili su se u decembru 2014. i imaju dvogodišnjeg sina Kinga Kaira.

Za sada Čuna je najpoznatija po svom druženju sa Kim Kardašijan i po svojoj velikoj zadnjici.

(24sata.rs)

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.