Milicu Todorović drmnula sunčanica! (FOTO)
Milica Todorović

Prisjelo joj more

Milicu Todorović drmnula sunčanica! (FOTO)

Milici Todorović ovogodišnje ljetovanje u Crnoj Gori pretvorilo se u pravi pakao!

Mlada zvijezda Granda je zbog brojnih nastupa jedva uspjela da izdvoji nekoliko slobodnih dana kako bi se odmorila za predstojeći period, međutim, da bi nabacila što ljepšu boju, ona je cio dan provela na suncu sve dok joj nije pozlilo, piše Kurir. Pravo odatle odvežena na jednu privatnu kliniku gdje su ljekari ustanovili da je dobila sunčanicu, a pjevačica je odmah priključena na infuziju.

- Milica je bijele puti, pa je željela da pocrni. Čak je kupila i kremu za tamnjenje za koju je iskeširala oko 40 eura, a namazala je samo nekoliko puta. Taj dan je riješila da bude na suncu, bez obzira što je zakupila i suncobran uz ležaljku. Kada je predveče izašla iz vode, požalila se drugaricama da je boli glava i da joj nije dobro, pa je malo prilegla na plaži, ali nije joj pomoglo. 

milica1
Kada je osjetila jaku mučninu prijatelji su je odvezli do prve privatne klinike na kojoj je provela nekoliko sati. Doktori su je pregledali i uradili potrebne analize i utvrdili da je malaksala i dehidrirala i da je to posljedica sunčanice, zbog čega su je odmah priključili na infuziju. - rekao je izvor.

Milica je za Kurir potvrdila daje doživjela peh na plaži.
- Dobro sam, a biće mi još bolje. Pretjerala sam na suncu, ali šta da radim. Sljedeći put ću paziti šta radim - poručila je pjevačica. 

milica2

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.