Slađa Delibašić uživa i čuva unuku na gliseru! (FOTO)
Slađa Delibašić

Seksi baka

Slađa Delibašić uživa i čuva unuku na gliseru! (FOTO)

Slađana Delibašić uživa u životu otkako je prije četiri mjeseca ostavila bivšeg dečka Vanju Ćorića, s kojim je bila u vezi četiri godine.

Denserka se maksimalno posvetila svojoj devetomjesečnoj unuci Tiji i ćerkama Silviji i Marineli, od kojih se ne razdvaja ni danju ni noću. Dok se njen bivši suprug Đole Đogani baškari u luksuznom hotelu u Bečićima, Slađa sunčane dane provodi na Savskom keju.
Paparaco Kurira uslikao je juče denserku na porodičnom gliseru kako čuva svoju mezimicu i brine o njoj. One su se sve vrijeme igrale, a onda je Silvija odvela bebu kući jer je dan bio veoma topao.

sladja1

Kad je ostala sama, Delibašićeva je iskoristila priliku da osunča svoje vitko tijelo na brodiću, a ubrzo su joj se pridružile dvije prijateljice, s kojima je ludovala do uveče. Svaka je prvo popila po energetsko piće, a onda su se bacile na pivo i odvrnule muziku do daske.

Na Slađinom licu se primijeti da je dobro raspoložena, kao i da je svoju liniju dovela do savršenstva. Uprkos činjenici da je teško preboljela raskid s Vanjom, priča se da je Delibašićeva ponovo zaljubljena u jednog čovjeka koga ne želi da eksponira u javnosti.

sladja2

(kurir)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.