Selin Dion otkazala turneju zbog bolesnog supruga
Selin Dion

Kanadska pop zvijezda

Selin Dion otkazala turneju zbog bolesnog supruga

Kanadska pop zvijezda Selin Dion izjavila je sinoć da obustavlja "sve profesionalne aktivnosti" i da je otkazala turneju u Aziji i koncerte u Las Vegasu.

Selin Dion je odlučila da na neodređeno vrijeme obustavi karijeru kako bi se 100 odsto posvetila oboljelom suprugu i čitavoj porodici - navodi se u saopštenju agenata pjevačice.

Suprug pjevačice Rene Anževil (72) operisao je tumor na grlu u decembru prošle godine. Anževil je 1999. godine otkrio da ima rak grla i od tada je stalno na terapiji.

Selin Dion je rekla da se još nije skroz oporavila od jake upale grla zbog čega je otkazala koncerte u Las Vegasu početkom avgusta.

Njeni agenti su rekli da su otkazani svi koncerti u Las Vegasu kao i turneja u Aziji, predviđena ove jeseni.

Selin Dion (46) je najveća muzička zvijezda u Kanadi a njeni albumi na francuskom i engleskom jeziku prodati širom svijeta u više od 200 miliona primjeraka.

Proslavila se i pjesmom "My heart will go on", vodećom numerom filma Titanik iz 1998. godine.

U njenoj muzici se čuju uticaji raznih žanrova od popa i roka do gospela i klasične muzike. Ističu se njeni tehnički vješti i jaki vokali, prenosi 24sata.rs.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.