Anđelina Džoli: Bred može da snima seksi scene samo sa mnom
Ilustracija

Seksi ultimatum

Anđelina Džoli: Bred može da snima seksi scene samo sa mnom

Anđelina Džoli je na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit" počela sa preotimanjem Breda Pita od Dženifer Aniston, a sada se plaši da ista sudbina ne zadesi i nju pa je Bredu postavila ultimatum.

Popularni glumački par Anđelina Džoli i Bred Pit upoznali su se na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit" dok je popularni Bred bio u braku sa Dženifer Aniston.

Navodno zbog toga Anđelina ima strah da se to i njoj ne dogodi pa je Bredu postavila ultimatum, da od sada seksi scene može snimati samo sa njom i ni sa jednom drugom glumicom.

Njih dvoje zajedno imaju šestoro djece, ali još uvijek nisu vjenčani. Uskoro se pojavljuju zajedno u filmu "By The Sea" u kome će glumiti bračni par.

(alo)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.