Klif Ričard optužen za zlostavljanje dječaka?
Klif Ričard

Jedan od najpopularnijih britanskih muzičara

Klif Ričard optužen za zlostavljanje dječaka?

Policija pretražuje dom britanskog muzičara Klifa Ričarda (73) u okviru istrage o seksualnom prestupu počinjenom osamdesetih godina prošlog vijeka nad licem mlađim od 16 godina.

Policija pretražuje kuću Klifa Ričarda nakon prijave da je tokom osamdesetih godina prošlog vijeka zlostavljao jednog dječaka, piše Mondo.

Klif Ričard se trenutno ne nalazi u kući, ali je policija iz njegovog doma u Berkširu odnijela nekoliko predmeta "važnih za istragu", prenosi Bi-Bi-Si.

Vijest o istrazi potvrdio je portparol policije koji je dodao da je nalog za pretres pjevačeve kuće dobijen nakon prijave za zlostavljenje maloljetnika koja je nedavno podnijeta.

Ser Klif Ričard je jedan od najpopularnijih i najuspješnijih britanskih muzičara - prodao je preko 20 miliona singlova i dva puta je predstavljao Veliku Britaniju na Pjesmi Evrovizije.

Nikada se nije ženio: "Bilo je nekoliko lažnih uzbuna, zaljubljivao sam se, ali brak je prevelika obaveza i oduzima puno vremena", napisao je u svojoj autobiografiji.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.