Naljutili kraljicu: Kejt i Vilijam odlaze iz Kensingtonske palate
Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža Vilijam i Kejt

Prekršili tradiciju

Naljutili kraljicu: Kejt i Vilijam odlaze iz Kensingtonske palate

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža Vilijam i Kejt, odlučili su da se odsele iz Kensingtonske palate, te su tim potezom uvrijedili kraljicu Elizabetu.

Ovim potezom je ujedno prekršena još jedna tradicija, što je dodatno naljutilo kraljicu.

"Kraljica je bijesna. Ovaj potez je okarakterisala kao šamar u lice, kojim joj Kejt i Vilijam šalju poruku da odbijaju poslušnost.", rekao je izvor blizak porodici.

Mladi kraljevski par se trenutno nalazi na jednomjesečnom odmoru, a nakon njega, Vilijama čeka i radno mjesto kao civilni pilot za "East Angilan Air Ambulance".

 

(24 sta)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.