Fudbaler Partizana smuvao seksi Brazilku iz
Aleksandra Đorđević

Pala na šarm

Fudbaler Partizana smuvao seksi Brazilku iz "Montevidea"! (FOTO)

Lijepa manekenka Aleksandra Đorđević, koja je javnosti poznata po ulozi zgodne Brazilke iz “Montevidea” navodno je pala na šarm fudbalera i velikog zavodnika Vladimira Volkova!

Iako su jednom prilikom fotografisani na večeri u blizini Partizanovog stadiona, glumica ne želi da priča o vezi koja je još uvijek svježa.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Foto: Tanjug/Dragan Stanković

- Poznajem Vladimira neko vrijeme, ali ne mogu sada da pričam. U užasnoj sam gužvi, na snimanju sam. Ne želim da pričam o svom privatnom životu. Možete da me pozovete kasnije, ali neću da govorim o Vladimiru – spetljala se Aleksandra za “Informer”.

Foto: Youtube/ Nenad Knezevic

Foto: Youtube/ Nenad Knezevic

Ljepotica je za Telegraf rekla da nema puno sreće u ljubavi, ali je Vladimir očigledno bio uporan kako bi osvojio srce mlade manekenke. Podsećanja radi, Volkov je dugi niz godina bio u vezi sa Anom Marijom Žujović, a nakon nekoliko turbulentnih raskida, par je definitivno odlučio da se raziđe.

Ana je utjehu ubrzo pronašla u zagrljaju voditelja Vladimira Stanojevića.

Foto: Facebook/Ana-Marija Zujovic

Foto: Facebook/Ana-Marija Zujovic

(Telegraf.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.