Kaća i Bane ponovo zajedno!?
Kaća i Bane

Ne mogu jedno bez drugog

Kaća i Bane ponovo zajedno!?

Maneken Bane Janković otputovao je juče iz Beograda u Budvu kod bivše vjerenice Katarine Živković.

"Kaća je na Crnogorsko primorje stigla prije nedjelju dana. Tamo se provodi sa Banetovim drugovima. Iako su raskinuli, i dalje se ponašaju kao da su u vezi, pa tako i njegovi drugovi brinu o svakom Kaćinom koraku i trude se da joj ništa ne fali na moru. Bane je juče u kasnim popodnevnim časovima krenuo u Budvu, gdje će sa Kaćom provesti još nedjelju dana, a onda se vraćaju u Beograd", ispričao je Kaćin i Banetov zajednički prijatelj.

Maneken je potvrdio da je juče otputovao Kaći u zagrljaj. Na pitanje da li očekuje da se na moru ponovo rasplamsaju emocije među njima, pa da se u Beograd vrate kao ljubavni par, Bane nije želio da odgovori.

"Suviše cijenim i poštujem Katarinu da bih vam bilo šta odgovorio na to pitanje", rekao je Janković, prenosi Kurir.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.