Muž Dijane Janković fizički napao novinara Pinka! (FOTO)
Dijana Janković i Daniel Rokvić

Skandalozno ponašanje

Muž Dijane Janković fizički napao novinara Pinka! (FOTO)

Nakon SMS prijetnji stiže i fizički napad: suprug Dijane Janković fizički je napao Ognjena Nestorovića, urednika emisije Premijera TV Pink!

ognjen

Sve se dogodilo juče uveče oko 21 čas, na Adi Ciganliji, kada je novinar i urednik emisije "Premijera" čekao pjevačicu Milicu Pavlović sa kojom je trebalo da se nađe. Tu se našao i suprug Dijane Janković koji je sa drugovima igrao košarku na terenima. Nakon što je Dijana ugledala Ognjena, otrčala je do supruga kako bi mu rekla da je tu, te je ovaj bukvalno "doletio" i počeo da se verbalno i fizički obračunava sa Ognjenom. Uz prijetnju :"Zaklaću te!" Rokvić je po trbuhu mladog novinara počeo da šutira, te je ovaj pao na zemlju, a kamerman televizije Pink je sve to zabilježio kamerom - ispričao je za "Blic" izvor sa lica mjesta.

ognjen1

- Milica Pavlović je u trenutku kada se sve to dešavalo išla ka meni i počela je da vrišti - rekao je sam Ognjen, koji je dodao da je zbog povreda završio u beogradskom Urgentnom centru, jutros do 3 časa.

- Sve sam uredno prijavio policiji, zajedno sa snimkom, ali i medicinskim izvještajem o povredama. Ovome se mora stati na put kako se više nikada ni jednom novinaru ovako nešto nebi dogodilo - kaže Ognjen.

U najavi današnje emisije "Premijera", koja će biti emitovana u 17:55 časova, vidi se kako Danijel Rokvić, pjevačicin suprug viče:" Zaklaću te, zapamti!"  dok pjevačica pokušava da ga smiri.

(Blic)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.