Trudna Amal Alamudin?
Amal Alamudin

Klunijeva vjerenica

Trudna Amal Alamudin?

Džordž Kluni i Amal Alamudin uveliko pripremaju svoje vjenčanje, a glasine kruže da je njihova žurba izazvana činjenicom da je buduća mlada trudna, prenosi Blic portal.

Prije samo nekoliko mjeseci, svi su bili ubijeđeni da će Kluni zauvijek ostati najpoželjniji holivudski neženja. Ipak, sentimentalni život slavnog glumca odnedavno je ušao u treću brzinu. Ne samo da se vjerio i da je na pragu da se oženi londonskom advokaticom Amal Alamudin, već bi uskoro mogao da postate tata.

Glasine o navodnoj Amalinoj trudnoći uslijedile su nakon što su mediji objavili fotografije na kojima Klunijeva vjerenica nosi široku odjeću.

Fotografija koja je osvanula na sajtu TMZ posebno je "elokventna". Na njoj je Amal u dugoj haljini ispod koje sa nazire zaobljeni stomak.

Amalina trudnoća bi mogla da objasni žurbu s kojom su ona i Kluni odlučili da se vjenčaju, kao i njenu odluku da odbije ponudu Ujedinjenih nacija da se priključi Komisiji UN za istragu za Gazu.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.